Колекција: Плакати
Година издања 1914?
Формат 10 x 14 cm
COBISS.RS ID 105856012
Предмет Први светски рат 1914-1918 - Србија - 1914 - Леци
Временска одредница 1914
Наслов Српски војници!
Наслов Српски војници!
Предмет Први светски рат 1914-1918 - Србија - 1914 - Леци
Датум 1914?
COBISS.RS ID 105856012
Опширније