Колекција: Антена
Година издања 7. мај 1916
Опис Година I, бр. 2
Збирка http://velikirat.nb.rs/collections/show/118
Издавач (штампар) Солун
Наслов Антена: лист за збиљу за шалу за интригу и похвалу. У Солуну
Наслов Антена: лист за збиљу за шалу за интригу и похвалу. У Солуну
Опис Година I, бр. 2
Издавач (штампар) Солун
Датум 7. мај 1916
Збирка http://velikirat.nb.rs/collections/show/118
Опширније

Сродна грађа